NAČÍTÁM...

Inteligentní řízení objektů

VŠE JEDNÍM DOTEKEM

Moderní řízení a inteligentní systémy přináší novou dimenzi komfortu současného bydlení. Propojením jednotlivých funkcí, do nynějška oddělených systémů, se získávají nové funkce ulehčující život a šetřící energie. Lze využít detektorů pohybu k ovládání světel, telefonu k nastavování teploty nebo zajistit snížení teploty a zhasnutí po odchodu z domu. Technologie postupně smazává hranice mezi jednotlivými systémy a převádí je na jedem inteligentní systém.

Vyšší komfort bydlení

Snížení spotřeby energií

Nové funkce a ovládání

JEDEN SYSTÉM NA VŠECHNO

Jednoduché ovládání přes telefon

Chytré řízení domácnosti lze provádět přes jakýkoliv tablet nebo telefon připojený k internetu. Vše vidíte na jednom místě.

Využívání detektorů k různým funkcím

Detektory a senzory poskytují své údaje celému systému a lze je tak využívat k více funkcím než k jedné primární, ke které byly dosud určeny.

Variabilní ovládání jednotlivých funkcí

Jednotlivé funkce lze ovládat z různých míst. Lze měnit funkci vypínačů podle aktuální potřeby.

Detailní informace i jednoduchý pohled

Ovládání lze nastavit pro každého, jak požaduje. Lze nahlížet do detailů spotřeby nebo mít jen pár tlačítek na telefonu.

MOŽNÁ REALIZACE CHYTRÉHO BYDLENÍ

Podporujeme systémy chytrého bydlení od renomovaných výrobců jako je FIBARO nebo INELS. Tyto systémy vám dokážeme nastavit podle potřeby a dle dispozic objektu. Lze volit kombinaci drátového i bezdrátového provedení a vybrat si z oblastí, které chcete realizovat chytrou instalací.

Prověřené a odladěné funkce

Variabilita v komponentech

Jednoduchost ovládání

ZNAČKY